RECYCLE DOET MEE AAN GLUE AMSTERDAM

Reycle doet mee aan de driedaagse designtour van GLUE Amsterdam (15 t/m 17 september). Deze designtour brengt Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s samen. De tour verbindt alle locaties en zorgt voor een inhoudelijk en aantrekkelijk programma. Bewonder de creatief en kunstzinnig gemaakte sieraden, rozen, tassen en sleutelhangers gemaakt van o.a. gebruikte binnenbanden. Of doe een testrit op een duurzame fiets van het bekende Amsterdamse fietsmerk Roetz. Mocht je besluiten tot aankoop van een Roetz fiets tijdens de GLUE dagen dan ontvang je naar keuze een fietsslot of mandje er gratis erbij.  We zijn open van 11.00 – 17.30 uur en kijken samen met ons gehele team uit naar je komst.

Over Recycle
Recycle is een bijzondere fietsenwinkel in Amsterdam waar je fietsen vindt met een verhaal. Wij verkopen gerecyclede fietsen en gerestaureerde oldtimers via onze winkel in De Hallen. Maar ook kun je daar nieuwe fietsen vinden van duurzame merken als: Roetz, Achielle, Toyobikes en vele anderen. Met aandacht en vakmanschap repareren wij jouw oude fiets, van kleine ongemakken tot groot onderhoud. Ook ontwerpen we bijzondere producten van afgedankte fietsonderdelen, zoals een bureaulamp, tassen en sieraden.

Bij ons vinden mensen met een psychische kwetsbaarheid de weg terug naar werk. Begeleid door gepassioneerde technische vakmensen maken zij het stap voor stap tot fietsenmaker. RECYCLE is een erkend leerwerkbedrijf.

Scroll to top