BSP fietsen: de familie onder de fietsenmerken

BSP Fietsen: te koop bij Recycle

Wanneer je denkt aan Nederlandse fietsenmerken, dan is het bijna vanzelfsprekend dat BSP in je naar boven popt. BSP is een Nederlands fietsenmerk opgericht door een familie. BSP wordt gemaakt door gebruikers voor gebruikers. Bij Recycle zijn wij al jaren dealer van het oer-Hollandse merk. Een BSP fietsen hebben een stijlvol design, zijn uniek en staan voor kwaliteit. BSP is samen met een aantal andere Nederlandse fietsenmerken de markt aan het veroveren.

BSP omafietsen

BSP heeft een aantal verschillende modellen in haar collectie zitten. Denk aan de bijzondere mooie BSP omafietsen. De omafiets is een klassieker en een van de hipste soort fietsen. De omafiets is niet meer uit straatbeeld weg te denken. Kenmerkend is de makkelijke instap en de fiets is daarnaast te herkennen aan de rechte onderbuis met gebogen bovenbuis en jasbeschermers langs het achterwiel. De BSP omafietsen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

BSP moederfiets

Een BSP moederfiets is praktisch en bovendien erg comfortabel. Fietsen met kinderen is al een uitdaging en daarom is een goede moederfiets of mama bike wel zo prettig. Een BSP moederfiets is voor iedere moeder die met kinderen op de fiets boodschappen wilt doen, zonder gedoe. Naast praktisch en comfortabel, ook nog zeer hip. Het is een hippe stadsfiets, maar door de bouw uitermate geschikt als moederfiets. Door het stevige stuurslot en het extra grote standaard blijven je handen vrij voor de kinderen.

BSP elektrische fiets

Geen omafiets, maar een BSP elektrische fiets? Een BSP elektrische fiets bestaat uit de betrouwbare systemen van Shimano en Bafang. Het complete systeem van motor, accu en software is afgestemd op de intensieve gebruiker, waarbij je altijd verzekerd bent van een fijne en krachtige ondersteuning. Dat het druk is op de Nederlandse fietspaden staat vast, zeker in de binnensteden. Er zijn 22,9 miljoen fietsen in Nederland en het aantal stijgt al jaren, net als de omzet van fietshandelaren. De drukte op de fietspaden zal de komende jaren alleen maar toenemen. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets. Daarnaast staan Nederlandse werkgevers steeds vaker positief tegenover de nieuwe regeling voor een fiets van de zaak. Door deze nieuwe regeling laat een op de zeven steeds vaker de auto staan om in plaats daarvan de (elektrische) leasefiets naar de werk te pakken.

BSP wereldpremière GAEV Fiets

Het nieuwste model van BSP fietsen? De GAEV citybike. GAEV gaat terug naar de jaren zeventig: staalframe, strak design en een fijne zithouding. Met de GAEV fiets maak je indruk. Racend naar je werk om niet te laat te komen, of in het weekend op je gemak naar vrienden. Deze fiets heeft een minimalistic design dat strak is afgewerkt. Enne, de wereldpremière van deze fiets? Met veel trots presenteren wij het nieuwste model van BSP fietsen in De Hallen Amsterdam op 27 maart 2020. Onder het genot van een hapje en drankje leggen wij alles uit over deze nieuwste citybike.

De meeste modellen van BSP staan bij ons on de winkel in de Hallen Amsterdam. Kom eens langs en we helpen je graag verder bij het zoeken naar de meest geschikte fiets!

Scroll naar boven