De hoogtepunten van 2020

Super bedankt voor jouw support dit jaar!

Alle medewerkers van Recycle wensen jou hele fijne feestdagen en een gelukkig 2021! Ondanks Covid-19 hebben wij veel mooie momenten beleefd dit jaar. Wij willen graag deze hoogtepunten met jullie delen.

Recycle op Tweewieler.nl

Januari 2020

Unieke fietsen, met unieke mensen als stralend middelpunt. Tweewieler nam een kijkje in onze fietsenzaak. Benieuwd naar dit verhaal? Lees het hier: Recycle in Amsterdam: Fietsen met een mooi verhaal - Tweewieler

"Recycle is op commerciële leest geschoeid, maar wil bovenal fungeren als opstap naar de arbeidsmarkt voor mensen met een psychische, verslavings- of justitiële achtergrond. Voor het verkrijgen van instroom, werkt Recycle onder andere samen met GGZ-instelling Arkin."

Lessen van Tom

Februari  2020 

Natuurlijk gaf Tom begin dit jaar weer inspirerende fietstechniek lessen! Van technische kennis over fietsonderdelen tot praktische zaken zoals onderhoud en reparatie. Onze deelnemers hebben tijdens deze lessen veel opgestoken. Wij hopen uiteraard dat dit in 2021 weer mogelijk is!

Deelnemers geslaagd voor hun diploma!

Februari/maart 2020

Wat waren we weer ontzettend trots op al onze deelnemers dit jaar! Een paar van hen zijn zelfs met vlag en wimpel geslaagd. Op 11 februari hebben wij ze even in het zonnetje gezet en speciaal moment gecreëerd.

Thuisbuis live!

Maart 2020

Dagbesteding is een belangrijk onderdeel binnen de ggz. Wat als dit wegvalt? Door Covid-19 moest dagbesteding sluiten, ook bij Recycle. Daardoor is thuisbuis ontstaan. ThuisBuis is het Arkin YouTube kanaal waar er verschillende activiteiten worden aangeboden die iedereen zelf thuis kan doen. Ook Recycle helpt hard mee om dit YouTube-kanaal realiseren. Tom heeft verschillende video's geüpload waarin hij verschillende tips geeft. Zo kun je lekker thuis sleutelen aan jouw fiets!

Nederlandse boyband FOURCE neemt clip op bij Recyle De Hallen

Oktober 2020

De leden van de Nederlandse boyband FOURCE hebben hun nieuwe videoclip van de single "Weg van jou" opgenomen bij Recycle De Hallen. Wat een toffe ervaring was dat! Bekijk de video hier: FOURCE – WEG VAN JOU (officiële videoclip) - YouTube

Recycle in Beeld op social media

November 2020

Op social media worden onze deelnemers aan jullie voorgesteld in de nieuwe rubriek 'Recycle in Beeld'. In deze rubriek delen onze deelnemer hun eigen verhaal. Deze verhalen blijven wij ook in 2021 posten.

Onze producten te koop via RoadsMaakt

Het hele jaar door

We zien altijd mogelijkheden. Zo ontwerpen we bijzondere producten van afgedankte fietsonderdelen, zoals een bureaulamp en oorbellen. Onze unieke producten worden met de hand en met oog voor detail gemaakt, wat elk item uniek maakt. Onze producten zijn te bestellen via RoadsMaakt. RoadsMaakt is een collectie van unieke en duurzame producten die gemaakt worden in de sociale firma’s en creatieve werkplekken van Roads. Bestel nu op www.roadsmaakt.nl.

Op maandag 21 december & vrijdag 25 december t/m maandag 4 januari zijn wij gesloten. Dinsdag 5 januari zijn de locaties Recycle De Hallen, Recycle in de Stad Sciencepark & Amstel weer open voor klanten!

Groetjes van,

Team Recycle

Scroll naar boven