Leer verduurzamen op festival ‘De Groene Bende van West’

De Groene bende van West organiseert samen met veel winkels & ondernemers een Markt in de Hallen & Ten Katemarkt met als thema: Hoe Bespaar je op je energierekening? Bij Recycle kun die dag deelnemen aan een workshop waarbij je leert om van oude binnenbanden leuke producten te maken om bijvoorbeeld cadeau te geven aan iemand. Dat scheelt weer kosten in je portemonnee bijvoorbeeld met een verjaardag, Sinterklaas, of i.v.m. de kerstcadeaus!

Uiteraard ben je ook welkom in de winkel waar we meer kunnen vertellen over onder andere de duurzame fietsen van het Amsterdamse merk Roetz. Gebruik je fantasie en doe mee met de tekenwedstrijd: teken je favoriete, meest energiezuinige fiets, iedereen kan mee doen. Je kunt je tekening op A4 maken en inleveren in de winkel.  Voor de mooiste en origineelste inzenders zijn er prijzen te winnen zoals twee bureaulamp gemaakt van oude fietslampen en onderdelen. Tevens verloten wij 3 service beurten twv 40,- per stuk, zodat je deze herfst en winter weer veilig kunt fietsen.

En doe mee met de prijsvraag: Welk handig apparaat levert stroom op en laat je licht schijnen terwijl je aan het fietsen bent? En kom raden hoeveel van deze apparaten wij die dag op de kassa balie hebben staan. Voor wie het juiste aantal weet te raden zijn er nuttige prijzen te winnen (zie hierboven).

Ben je nieuwsgierig geworden: bezoek Recycle zaterdag 15/10 tussen 11.00 – 17.30 uur. Kom, en doe mee!

Voor extra info: https://kameleonconcepts.nl/.

Scroll to top