Nieuw bij Recycle: Handgemaakte Italiaanse fietszitjes

Hoera! Je kind kan zelfstandig zitten. Tijd om te gaan fietsen. Met de fietszitjes van &Italy kun je jouw kind meenemen op heel veel fietsavonturen. Met een sterk oog voor een verfijnd klassiek design, zijn de &Italy fietsstoeltjes vooral geschikt voor ouders met jonge kinderen die in de stad wonen. &Italy stoeltjes zijn nu verkrijgbaar bij Recycle.

Lederen fietszitjes van het merk &Italy

Een retro fietszitje van &Italy geven een retro vintage touch aan iedere fiets. In Nederland zijn we bijna op de fiets geboren. Tijdens hun eerste roadtrip door heel Italië werden de oprichters van het merk verliefd op de klassieke Italiaanse fietsstoelen. Na wat onderzoek te hebben gedaan, kwamen zij in contact met dit Italiaanse familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar fietsaccessoires ontwikkelen. Ze besloten om samen te werken door het Italiaanse ontwerp een podium te geven dat het verdient.

Over de fietsstoeltjes

De fietszitjes hebben een frame van staal, lederen stoel en een verstelbaar voetsteun. Italiaans leer is duurzaam, prachtig verwerkt en er is geen enkel type leer dat daaraan kan tippen. Het leer is het beste bestand tegen slijtage en barre weersomstandigheden. De geavanceerde fietsstoel is geschikt voor kinderen met een lichaamsgewicht tot 22 kg. De stoeltjes zijn lichtgewicht, comfortabel en bieden bovenal voldoende veiligheid. Ze voldoen aan de EN14344 veiligheidsnormen. De stoelen zijn verkrijgbaar in drie kleuren, “Miele”, “Nero” en “Testa di Moro”.

In de straten van moderne steden zie je moeders en vaders fietsen op een citybike. Doordeweeks race je ermee naar de oppas, kinderopvang, werk en supermarkt. In het weekend ga je op het gemakje naar de stad en wellicht naar een plek buiten de stad om tot rust te komen met de kleine. Wij verkopen hippe stadsfietsen en e-bikes speciaal aan papa’s en mama’s. En de retro stoeltjes van &Italy passen daar perfect bij! Kom jij binnenkort lang om het hippe design van &Italy te bewonderen?

&italy fietszitjes &italy fietszitje black

Scroll to top