Recycle in Beeld – Fahrad

“Mijn naam is Farhad. Inmiddels ben ik nu zo’n 4 jaar aan het werk bij Recycle. Ik vervul verschillende functies binnen het beheer en daarnaast ben ik pleincoach. De Hallen is een mooie en unieke plek om te werken. Het werken bij Recycle geeft mij energie en biedt mij structuur. Ik neem mijn werk erg serieus. Via Roads heb ik hier meerdere trainingen gevolgd zoals glasbewassing, gastheerschap en heb ik een hoogwerkerscursus gedaan. Ik haal veel voldoening uit mijn werk. Bij Recycle voel ik mij veilig, zelfs gedurende deze onzekere tijden i.v.m. Covid-19. Zo zijn er looproutes, draagt iedereen een mondkapje en zijn er voldoende desinfecterende middelen aanwezig.”

Fahrad is inmiddels aan de slag als Facilitair Medewerker bij een mooi bedrijf. Tijdens zijn periode bij Recycle heeft hij mooie certificaten behaald en de opleiding Facilitair Medewerkers succesvol afgerond!

Scroll naar boven