Recycle in Beeld – John

‘’Zo’n drie weken voordat de eerste intelligente lockdown in Nederland werd ingevoerd ben ik bij Recycle gekomen. Hiervoor heb ik op verschillende locaties door Amsterdam al eerder dagbesteding gehad, zowel op commerciële als op niet commerciële plekken. Recycle steekt met kop en schouders boven de andere plekken uit, ik krijg hier veel verantwoordelijkheden en kan beheertaken afwisselen met kantinewerk. Het maken van de lunch vind ik een leuke taak om te doen, zeker vanwege mijn horeca achtergrond.”

“Op dit moment ben ik bezig met een basiscursus glasbewassing, dit is een leuke toevoeging aan mijn werk. Tijdens deze cursus word ik goed begeleidt, net als bij Recycle zelf. Vanwege mijn verleden als scheidsrechter bij de KNVB is het voor mij geen enkel probleem regels te handhaven in De Hallen als er zich iets voorvalt, bijvoorbeeld als ik iemand door de passage zie fietsen. De afwisseling tussen de verschillende taken en het stukje handhaven maakt mijn werk extra leuk. Sinds ik hier werk ben ik een stuk stabieler geworden en groeit mijn zelfvertrouwen, dit maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.’’

Scroll naar boven