Recycle viert de zomer met een fietsevent in het slotweekend van de Tour de France

Zaterdag 23 en zondag 24 juli van 12.00 – 16.00 uur zijn er in samenwerking met Cycle Fun Productions diverse activiteiten, voor jong & oud, te beleven bij de Recycle Winkel in de Hallen. Dit is het slotweekend van het zomerse wielerspektakel: de Tour de France, maar tevens de start op zondag 24 juli van de unieke Tour de Femmes, die tot 31 juli door gaat. Voldoende redenen dus voor een fietsfeestje in de Hallen.

Op de zaterdag is de warming up met de funbiking instuif. Probeer zoveel mogelijk grappige, bijzondere en circus achtige fietsjes en wheels uit.

Op zondag kan je meedoen met Slowbiking, de klapband wedstrijd en de bike quiz. Weet je veel af van fietsen of van de Tour de France, test dan je kennis door deelname aan deze quiz. Er zijn leuke prijzen te winnen, zoals een aantal waterflessen van Retulp en mooie fietssokken.

Opgeven voor deelname kan op de dag zelf.

Vier met ons mee de zomer en bezoek dit event! Combineer je deelname met een bezoek aan onze winkel voor een fietsreparatie of de aankoop van een nieuwe fiets. Wij zijn dagelijks open van 11.00 – 17.30 uur.  Voor extra info zie: https://recyclefietsen.nl/

Scroll to top