Zakelijk

Wij kunnen uw mobiliteitsbeleid helpen te vergroenen. Ons aanbod bestaat uit nieuwe fietsen, gerecyclede fietsen, leasefietsen, onderdelen en accessoires, verhuurfietsen, service & onderhoud(contracten), transport, oplossen mobiliteitsvraagstukken en fietsparkbeheer. Benieuwd wat Recycle kan betekenen voor jouw bedrijf? Bekijk ons aanbod hieronder en neem contact met ons op via de button. 

Waarom Recycle Zakelijk?

Vitale medewerkers zijn minder vaak ziek én gelukkiger. Als werkgever ben je erbij gebaat als medewerkers vitaal en fit zijn. Een fiets van de zaak levert dan een belangrijke bijdrage. Met de huidige vraagstukken rondom files, CO2 uitstoot en parkeerkosten wordt hierbij steeds vaker gedacht aan andere mobiliteitsoplossingen, bijvoorbeeld het aanbieden van een (elektrische)fiets aan medewerkers.  

Met Recycle Zakelijk blijven medewerkers en klanten iedere dag fietsen. Recycle Zakelijk kan zorgen voor verhuurfietsen of voor een leasefiets voor medewerkers. Fiets kapot? Dan heeft Recycle ook verschillende werkplaatsen in Amsterdam waar medewerkers hun zakelijke fiets kunnen brengen voor een service- en onderhoudsbeurt en een vervangende fiets meekrijgen. Bekijk hier onze klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

"Vorige week heb ik mijn gloednieuwe fiets opgehaald bij Recycle. Wat een topteam! Ze nemen echt de tijd en moeite om de perfecte fiets voor jou uit te zoeken. En uiteindelijk betaal ik voor een nieuwe fiets via het fietsenplan ongeveer even veel als een tweedehands." 

Dagmar - Jellinek (Arkin)

Leasefietsen

Een goede gezondheid stimuleren? Dan is de leasefiets een aantrekkelijke opties voor bedrijven en werknemers. Vanaf 2020 is er een nieuwe regeling voor leasefietsen. Wij adviseren u graag over de meerwaarde en mogelijkheden. 

Voordelen leasefietsen voor werkgevers: 

  • Regelmatig fietsen leidt tot hogere productiviteit op de werkvloer 
  • Fietsen is gunstig ten aanzien van de CO2 uitstoot 
  • De gemiddelde woon-werk afstand in Nederland is slechts 15 kilometer. Perfect voor de fiets. 
  • Als werkgever bespaar je tot wel 20% op sociale premies 
  • De bereidheid van werknemers om de fiets te pakken is gestegen van 7 naar 15 kilometer voor een enkele reis. 

Wat kost het zakelijk leasen van een fiets?

Het leasebedrag is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de prijsklasse van de nieuwe fiets, het type fiets en de duur van het contract. Er wordt een afspraak gemaakt tussen werknemer en werkgever over het vaste maandbedrag. Er zijn drie mogelijkheden: 

  1. De werkgever betaalt het volledige leasegedrag 
  2. De werkgever en werknemer betalen allebei een deel van het bedrag 
  3. De werknemer betaalt de volledige kosten en de werkgever faciliteert het proces 

Meer informatie over het zakelijk leasen van fietsen?

"Ik ben net bij Arkin gaan werken en wilde graag een mooie en fijne e-bike om door de stad te fietsen. Via het Fietsplan kwam ik bij mijn collega’s van Roads terecht, namelijk Recycle De Hallen. Een prachtige fiets gevonden en super geholpen door mijn fijne collega’s van Roads. Recycle in de Hallen is een echte aanrader!" 

Menno - Arkin

Verhuurfietsen

Binnen de leasuremarkt worden fietsen al jaren ingezet. Bedrijven als hotelketens, campings en hostels verhuren regelmatig fietsen aan hun gasten. Recycle Zakelijk biedt hiervoor een assortiment verhuurfietsen aan. Recycle Zakelijk kan ook het onderhoud van de fietsen geheel uit handen nemen en het volledige traject begeleiden.  

Service & onderhoud

Ook goede fietsen hebben onderhoud nodig. Recycle Fietsen heeft vier werkplaatsen in Amsterdam waar we de service & onderhoud uitvoeren. Onze medewerkers staan altijd klaar wanneer er service of onderhoud nodig is aan fietsen. Daarbij is het mogelijk om een reparatie- onderhoudscontract af te sluiten voor uw bedrijfsfietsenpark. 

Sociale bijdrage

Recycle is onderdeel van Roads. Bij Recycle vinden mensen met een psychische kwetsbaarheid de weg terug naar werk. Begeleid door gepassioneerde technische vakmensen maken zij het stap voor stap tot fietsenmaker. Werken is goed voor de gezondheid en werkt herstel bevorderend. Recycle is een erkend leerwerkbedrijf. Door gebruik te maken van Recycle Zakelijk steun je ons programma en draag je bij aan een sociale samenleving.  

Vragen over Recycle Zakelijk?

Maak gebruik van het contactformulier of neem contact op met Aart via sales@recyclefietsen.nl of 020 4897029

Scroll naar boven