Over ons

RECYCLE verkoopt

Wij zijn een bijzondere fietsenwinkel in Amsterdam waar je fietsen vindt met een verhaal. Wij verkopen gerecyclede fietsen en gerestaureerde oldtimers via onze winkel in De Hallen. Maar ook kun je daar nieuwe fietsen vinden van duurzame merken als: Roetz, Achielle, Toyobikes en vele anderen.

RECYCLE repareert en restaureert

Met aandacht en vakmanschap repareren wij jouw oude fiets, van kleine ongemakken tot groot onderhoud. Ook jouw unieke oldtimer herstellen wij met trots weer in ere. Naast onze locatie in De Hallen vind je ons ook op diverse plekken in Amsterdam.

RECYCLE helpt

Bij ons vinden mensen met een psychische kwetsbaarheid de weg terug naar werk. Begeleid door gepassioneerde technische vakmensen maken zij het stap voor stap tot fietsenmaker. RECYCLE is een erkend leerwerkbedrijf.

RECYCLE ontwerpt

We zien altijd mogelijkheden. Zo ontwerpen we bijzondere producten van afgedankte fietsonderdelen, zoals een bureaulamp en een kroonluchter. Maar ook voor gewone fietsaccessoires kun je bij ons terecht.

RECYCLE beheert

Naast de fietswinkel en werkplaats, beheert RECYCLE ook de de passage van De Hallen en de fietsenstalling. In samenwerking met haar deelnemers zorgt RECYCLE voor een schone en veilige omgeving.

Social return

Werkgevers die een origineel, mooie sociale invulling zoeken voor hun social return
aanbestedingsafspraken kunnen bij ons terecht. Denk aan het aanschaffen van (bedrijfs)fietsen en het aangaan van onderhoudscontracten. Voor meer informatie neem contact met ons op via recycle@roads.nl.

Flyer Social return

recyclefietsenrestaurantfreudzeefdrukmakersroadsvervoerroadsmaakt

RECYCLE is een initiatief van Roads. Roads is zorgaanbieder en maatschappelijk ondernemer. Roads begeleidt mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid naar dagbesteding en werk en organiseert werkvoorzieningen met eigen werkplekken op meer dan veertig bijzondere locaties in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Haarlemmermeer.

Meer informatie: www.roads.nl

Scroll to top